ANKARA / AKYURT - Güzelhisar Ortaokulu

0(312)8423164
Güzelhisar Mah. No.82 AKYURT/ANKARA
Vizyon
Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Misyon
Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
Kalorifer-Doğalgaz
Ulaşım
İl merkezinden Ego ve Akyurt, Kalecik belediyesi halk otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Okulumuza Teberik, Çınar ve Bağlar Mahallelerinden taşımalı öğrenciler okul servisiyle gelmektedir.
Havaalanı yakını..
İl merkezine 20 km. İlçe merkezine 8 km.
Kontenjan Bilgileri
HER YIL 5. SINIFTA 1 ŞUBE AÇILMAKTA, ÖĞRENCİ SAYISI ŞUBE BAZINDA 15´İ GEÇMEMEKTEDİR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
OKULUMUZA KAYITLAR ADRES TABANLI OLARAK YAPILMAKTA, HERHANGİ BİR PUAN VERİSİ KULLANILMAMAKTADIR.
OKULUMUZ TEMEL EĞİTİM KURUMU OLDUĞUNDAN YGS/LYS SINAV BİLGİSİ YOKTUR.
MASA TENİSİ VE VOLEYBOL KURSLARIMIZ DEVAM ETMEKTEDİR
Proje Çalışmaları
2023 ERASMUS+ ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AKREDİTASYON ÜYELİĞİ GREEN ADLI e-Twinning çevre projesi
2023 ERASMUS+ ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AKREDİTASYON ÜYELİĞİ